woensdag 29 juli 2009

IJsje eten in het ziekenhuis

Terug op de afdeling met een lekker ijsje. Gelukkig begint ze ook weer een beetje te praten en te lachen!


De operatie is goed gegaan

Hier is Fiora net weer terug op de afdeling. Om half 2 kwam ze naar de uitslaapkamer, ze is dus nog geen half uur onder narcose geweest. In die tijd heeft de chirurg haar teentje goed schoongemaakt: wild vlees en dood weefsel verwijderd en het abces schoongemaakt. Het is nu weer verbonden met een drukverband en dat moet er twee dagen om blijven zitten. Ze mag er nu natuurlijk weer niet op lopen. Na 2 dagen moeten we weer 2x per dag spoelen/verbinden en maandag weer terug naar het ziekenhuis. Gelukkig heeft ze goede pijnstilling.


Een kaars voor Fiora

Thuis heeft papa met de jongens kaarsjes aangetoken voor Fiora.


Nog twee uurtjes wachten


Toen Fiora en ik een spelletje aan het doe waren zei ze ineens: "mama au bloed". De hele vloer zat al onder: de wond was weer opengegaan, weer een slagaderlijke bloeding! Ze had ook erg veel pijn en raakte in paniek. Gelukkig vonden ze in het ziekenhuis nu ook dat er niet te lang meer gewacht moest worden en is ze om 13.00 ingepland. We mochten op de kinderafdeling wachten en daar was gelukkig ook wat speelgoed.

Wachten op de operatie

Vanmorgen bij het verwisselen van het verband ging de wond aan Fiora's teen weer open. Weer slagaderlijke bloeding, dus reden om naar de Eerste Hulp te rijden. Daar zijn foto's gemaakt en werd er besloten dat ze eind woensdagmiddag of donderdagochtend geopereerd zou worden. Hier zitten we op de Eerste Hulp te wachten tot we weten wanneer en in welk ziekenhuis de operatie zal zijn.