woensdag 2 september 2009

Dolly

Een pony is dan wel een betere maat wanneer je zelf nog niet zo groot bent. En Dolly is echt een schat, dus alledrie de kinderen durven haar wel een boterham te geven. De volgende keer komen we een rondje rijden hoor Dolly!


Brazil

Na het spelen naar ome Marcel en tante Elly thuis. Natuurlijk eerst naar de paarden om ze wat brood te geven. Brazil is toch nog wel erg groot! Alleen Denneth durft de boterham echt aan hem te geven, Dirk durft wel Brazil te aaien en Fiora vindt het van een afstandje spannend en prachtig.


Familieschommel

Deze schommel zag er de hele middag al aantrekkelijk uit, dus nu ging de familie er toch maar eens op!


Al bijna 25 jaar vriendinnen

Nou, als Elly en Karina vrijwillig op de foto gaan, is er wel echt iets aan de hand! We zijn gewoon erg blij met elkaar en met onze vriendschap, die al bijna 25 jaar duurt!


Mee met ome Marcel

Natuurlijk hield ome Marcel goed in de gaten of alles wel goed ging en ging hij regelmatig even babbelen met de kinderen of even helpen. Hier vertelt hij Denneth over de tokkelbaan.


Leuk hier!

Vrouwenhof is een hele grote, leuke speeltuin. En onze kinderen zijn ook al "groot" (en zeker leuk!), dus die kunnen -onder toezicht- al fantastisch goed zelf spelen, zodat de nog groteren weer een beetje bij konden buurten. Zoals je ziet, vermaakte Dirk zich prima!


Dat is nog een beetje moeilijk

Dirk stond erop en roetsjte er meteen weer af, wat een schaterbui bij Fiora opleverde!


Vrouwenhof

Ome Marcel en tante Elly hebben vakantie en nodigden ons uit voor een middagje in speeltuin "Vrouwenhof" in Roosendaal.


Baby wordt verwend

Eerst werd er heerlijk gekookt en toen werd baby gevoerd en nu mag ze zelf een appel eten van mama Fiora.