maandag 6 januari 2014

Karina Goes Las Vegas: Dag 1

Vandaag de eerste dag (Maandag, Driekoningen, 6 januari 2014) dat Karina, op uitnodiging en kosten van Lenovo Nederland voor het bloggen op Dutchcowboys,  op reis is naar Las Vegas voor de tentoonstelling en conferentie CES 2014. Gisteren een nerveuse dag met voorbereiden, inpakken, alles nakijken, etc.

Vandaag ging de wekker om 5 uur. We gaan ontbijten op Schiphol (kwam niets van want Karina kreeg geen hap door haar keel). Dus snel snel, en toen we bij Weesp reden realiseerde we ons dat we Karina's Mobiel waren vergeten. Toch een belangrijk gereedschap. Dus met gezwinde spoed terug en hurry naar het Vliegveld. Op kort parkeren (mag wat kosten zo'n reisje).  Naar de gate, waar de elektronische incheck de ESTA formulier niet accepteerden. Karina met vraag en koffer naar de Balie. Drie kwartier later eten bij een Italiaanse koffie-corner.  Karina overwoog toch maar thuis te blijven, dus bij de arm genomen en naar de paspoort controle aan de goed zorgen van een Schiphol medewerkster overhandigd, omgedraaid en met de kinderen snel weggelopen. Ziezo, die is op reis!

Vliegtuig met 21 minuten vertraging vertrokken; wij naar huis, waar de kinderen hun eigen spel gingen spelen. Ik heb met Melanie, onze trouwe hulp, de bovenverdieping opgeruimd en schoongemaakt.
Rustige middag. Kinderen harmonieus met de Leog trein gespeeld. Mattheu was er voor de muziek les aan Denneth; was erg vrolijk. Met Dirk en Fiora met Molly rond langs de treintjes
Kom niet aan werken toe. Waar blijft de rust.

Dan maar eten koken:  Kaasfondue! Ging goed, iedereen goed gegeten. Dubbel vla toe: dan omkleden tandenpoetsen en Dirk en Fiora naar Rapunzel kijken op bed.

Om half zeven wilde Denneth al naar zijn bed. En hij sliep eigenlijk direct.
Dirk tijdens de film in slaap gevallen. Fiora om  half acht onder gestopt nadat we geconstateerd hadden dat haar Baby Beer weer eens onvindbaar was.

Vanavond wat proberen te werken en te strijken.

Volg Karina op de App van Ipad. Kan vliegtuig zien waar hij zich bevindt. Karina is nu zo'n beetje in Houston, en ik hoop dat daar geen "problems" zijn!1 opmerking:

Karina zei

Ik ga straks zo dicht mogelijk naar de Eiffeltoren toe lopen, Dirk! En dan maak ik een mooie foto voor je.