dinsdag 7 januari 2014

Karina goes Las Vegas: dag 2

Kinderen hebben goed en rustig geslapen. Denneth heeft zelfs een hele lange nacht gemaakt. Half zeven kinderen wakker gemaakt en anders dan gebruikelijk eerst laten aankleden. Daarna ontbijt gemaakt en zes lunch boxes gevuld voor school.

Snel Dirk en Fiora naar school gebracht en ik met Denneth om de hoek naar de Tandarts. Daarna door naar de School van Denneth (De Werf) in Huizen. Voor het eerst gaat Denneth naar ruim een jaar weer hele dagen naar school. Ging goed.
Thuis verder met mail en opruimen huis: Kamer van Denneth, Bureau van Karina, Slapkamers. Wachten op Opa en Oma Frijters en dan verder met werken.


De tweeling zijn vandaag overgebleven op school en dat gaf mij wat lucht te werken en op te ruimen. Om 2 uur waren de schoonouders er. Adrie, is gaan strijken en Jan heeft mij geholpen de afdekking van de Jacuzzie te maken. Naar de IJzerwinkel voor sterk afdektape en drie scharnieren. Operatie geslaagd, dus gelijk Jacuzzie leed en schoon gemaakt. Morgen nieuw water er in en 's avond met de kinderen weer bubbelen in de tuin! Dat vinden ze heerlijk.

Ondertussen hebben mijn schoonouders de tweeling van schol gehaald. Denneth werd thuisgebracht door Janneke. Denneth was (aangenaam?) verrast: "Je hebt toch niets weggegooid Papa"? "Ehh.., ", ...,  "Ehh, niet echt of toch wel iets, maar het meeste zit gewoon in de dozen waarin het hoort!" Opluchting.

Daarna aan de slag met Janneke. Oma met Dirk zijn dictee gedaan en met Fiora haar woordjes!

Toen belde (via Google hang-out) Karina. met Camera. Karina zag er mooi uit en had een hele grote kamer.
Kinderen om de computer, duizend vragen door elkaar, maar Karina moest naar afspraak (en ik hoop naar de speelzaal om dat miljoen te winnen!).Toen eten koken (boontjes, worstjes, mini-schnitzels, kabeljauw, sla met dressing en aardappel puree) Smullen, maar eerst gezamenlijk de Duitse handenkring uitgesproken. Iedereen lekker en goed gegeten.Na het eten ging Denneth met Opa naar "Lie to Me" te kijken. Tweeling op bed voorgelezen (Efteling Sprookje!) door Oma.

Ook Denneth wilde naar Bed. Koffie en Thee en toen Jan en Adrie op Zundert aan. En ik wat chatten met Karina en wat proberen te werken. Weinig inspiratie. Te moei.

Op naar dag 3!
1 opmerking:

Karina zei

Hoe was het bij de tandarts, Denneth? Heeft hij de vulling die er uit was vervangen, of moeten we daar nog voor terugkomen?