woensdag 8 januari 2014

Karina goes Las Vegas: dag 3

Zes uur waren de kinderen wakker. Zijn beneden DisneyXD gaan kijken. Papa om half zeven uit bed. Volgens Whatsapp-je van Karina sliep ze toen al "ben heel erg moe" Daar half tien 's avonds. Ik ga er vanmiddag om 2 uur bellen (daar vijf uur 's morgens) omdat ze om 6 uur vertrek met een groep naar de Grand Canyon!
Kinderen zijn lief. Denneth medicijnen ingenomen en iedereen heeft zelf kleren mogen kiezen (en oude opruimen!). Vooral Fiora heeft een aparte out-fit gekozen, waarvan ik denk dat het Karina's goedkeuring niet had kunnen wegdragen. Kwart over acht naar school met de auto. Kort dagje want het is Woensdag.

Terug van Denneth naar school brengen (experimenteerdoos vergeten!) verder met het schoonmaken van de Jacuzzi, ongelofelijk veel dennenaalden er in.
Om half twaalf Denneth weer halen en daarna Dirk en Fiora. Dirk wilde dat Charlie kwam spelen. Fiora had Sterre uitgenodigd: dus pannenkoeken eten met z'n alleen. Dirk en Charlie gaan Wii-en. Fiora en Sterre doen iets onduidelijks boven op Fiora's Kamer. Denneth had therapie van onze stagiaire Hale. Ze leert hem om te gaan met verliezen bij een spelletje. En dat valt voor Denneth niet mee!

Daarna om twee uur Karina wakker gebeld en haar een fijne dag in de Grand-Canyon toegewenst. Nu voorbereiden dat we naar dansen gaan.
Sterre werd opgehaald. Charlie ging mee naar het dansen.Charlie thuis afgezet. Snel naar huis om spaghetti te eten en daarna de Nederlandse Film Kepetijn Rob. Iedereen vond dat geweldig. Ondertussen had Denneth met lego gespeeld en een experimenteer doos gevuld om morgen mee te nemen naar School.


Allemaal naar bed, dwz het grote bed van Papa en Mama. Iedereen had wat moeite om in slaap te vallen. Maar nadat Fiora even een kwartiertje beneden is geweest ging iedereen diep in slaap.
1 opmerking:

Karina zei

Fiora: wat een mooie kleertjes voor een mooi meisje!